gegužės 08, 2012


Praktinis seminaras
Daugiatūkstantinės pajamos iš informacijos? 
Sveiki atvykę į INFOVERSLO pasaulį – tai Lietuvoje dar mažai žinoma industrija, kurioje verslininkai dirba savo malonumui ir gauna milžiniškas pajamas. Skamba pasakiškai, nes taip ir yra. Jūs jau turite visą reikiamą informaciją, kurios ieško dešimtys ir šimtai tūkstančių žmonių. Jums belieka išmokti ją supakuoti ir parduoti.
Infoverslininkai renka informaciją ir parduoda ją patogiai supakuotą tiems, kuriems ji reikalinga. Temų spektras peržengia vaizduotės ribas – pardavimų didinimas, nekilnojamas turtas, sodininkystė, mezgimas, seksas, užsienio kalbos, mokymasis daryti triukus, kelionės po pasaulį, svorio metimas, piešimas, psichologiniai patarimai, sveika gyvensena ir t.t.
Yra du būdai, kaip pradėti savo INFOVERSLĄ
Jūs galite surasti paprastų ir pigių triukų, kad greitai uždirbtumėte keletą litų, nesistengdami iš to sukurti verslą. Tai tarsi atvykti į miestą, apiplėšti valiutos keityklą ir tuoj pat pasprukti kuo greičiau ir kuo toliau. Problema yra ta, kad plėšikai, jei jie ir nugyvena iki senatvės, vis vien miršta skurde.
Arba galite pasinaudoti pažangesniu ir sumanesniu būdu. Jūs galite panaudoti patikrintas strategijas, kad sukurtumėte savo tvirtą ir solidų INFOVERSLĄ. Tai tarsi atvyktumėte į miestą, statytumėte namus, gamyklas, prekybos centrus bei kino teatrus. Gaukite klestintį megapolį!
Mes tikimės, kad Jums artimesnis antras būdas. Jei taip, tai šis seminaras atsipirks Jums dešimtis ar šimtus kartų.
Pasinerkite į INFOVERSLO pasaulį, kuriame žmonės paverčia savo pomėgius pelnu, sukuria įspūdingus pajamų šaltinius ir naują gyvenimo būdą.
Kam skirtas šis seminaras?
Tiems, kurie nori lengviausiu ir greičiausiu būdu pereiti visą kelią nuo nulio iki pelningo INFOVERSLO sukūrimo.
O jei aš jau turiu INFOVERSLĄ?
Mes parengėm atskiras užduotis pradedantiesiems ir pažengusiems. Taigi, jei jau esate sėkmingas infoverslininkas, mokymai padės Jums rasti paslėptas galimybes gaunant papildomas pajamas bei leis užlopyti Jūsų „verslo skyles“, pro kurias prateka didelis kiekis pinigų. Kas žino, kiek pinigų Jūs iššvaistote vėjais nenaudodami naujausių strategijų bei metodų?
Ką man duos mokymai? Ką aš gausiu?
Mes Jūsų nemokysime dirbti 4 minutes per savaitę arba spausdinti pinigų spausdintuvu. Mokymuose Jūs neišgirsite pernelyg didelių pažadų, neišbandytų idėjų, tuščių pagyrų, protu nesuvokiamų pavyzdžių bei kitokio akių dūmimo. Šie mokymai paremti faktine patirtimi iš realaus Algirdo Karaliaus verslo gyvenimo. Jūs sužinosite asmeniškai išbandytas strategijas, pačius veiksmingiausius algoritmus bei praktinius instrumentus, kurie leis Jums per trumpiausią laiką sukurti nuosavą pinigų uždirbimo mašiną.
Algirdas Karalius atskleis savo „INFOVERSLO virtuvės“ paslaptis, kurių dėka jis tapo sėkmingiausiu ir geidžiamiausiu verslo treneriu bei sėkmės mokytoju. Jo asmeninė ultrasėkminga 20 metų darbo patirtis 15-oje pasaulio šalių atnešė daugiau kaip 17 mln litų. Algirdas Karalius nuolat mokosi pas pačius įtakingiausius infoverslininkus pasaulyje, tokius, kaip Robert G. Allen, Dan Kennedy ir kt., investuodamas į mokymo programas šimtus tūkstančių litų. Jo dėka Jums nereikės daryti tokių milžiniškų investicijų.
Tai tik trumpai paminėtos temos, kurios Jūsų lauks mokymuose:
  • Kas yra INFOVERSLAS ir kaip Jūs galite iš jo užsidirbti?
  • Kodėl niekada nebus tinkamesnio laiko pradėti INFOVERSLĄ nei dabar?
  • Kodėl INFOVERSLO industrija dabar auga eksponentiškai ir kodėl ji dar laaabai ilgai augs?
  • Įrodymai, kad Jums nebūtina būti ekspertu, kad pradėtumėte pelningą INFOVERSLĄ.
  • Paprasti ir garantuotai veikiantys būdai kaip pasirinkti pelningą INFOVERSLO temą net jei Jūs nežinote nuo ko pradėti.
  • Kaip INFOVERSLAS gali padvigubinti tradicinio verslo pelną?
  • Kaip išnaudoti internetą, jei Jūsų verslas offline?
  • Kaip išnaudoti offline, jei Jūsų verslas online?
  • Kaip sukurti nuolatinį pajamų šaltinį?
  • Kaip sukurti ryšį su tiksline auditorija, kuri Jūsų dar nepažįsta?
  • Kaip pasiekti potencialų klientą, kuris jau ieško Jūsų produktų?
  • Kaip Jūsų internetinės svetainės lankytojus paversti pirkėjais?
  • 7 gyvybiškai svarbūs sprendimai, kuriuos turi priimti infoverslininkas.
  • Kaip išvengti mirtinų klaidų INFOVERSLE?
  • Kaip sukurti vertingus ir pelningus infoproduktus?
  • Kaip Jūs galite uždirbti iš svetimų žinių?
Atskirą dėmesį skirsime temai kaip parduoti kitų žmonių žinias.
Jei Jūs nesate ekspertas kokioje nors srityje arba Jums iki skausmo įgriso tema, kurioje Jūs esate specialistas, Jūs galite parduoti kito asmens kompetenciją. Pasaulyje daug „kietų“ profesionalų, kurie nemoka ir niekada, neišmoks parduoti savo žinių. Neabejoju, kad tokių pažįstate. Pažįstamas dietologas, dizaineris, stilistas, dailininkas, programuotojas, buhalteris, teisininkas... Šie žmonės niekada nepardavinėjo informacijos – jie tiesiog gerai dirbo savo darbą. Jūs galite sukurti išskirtinai sėkmingą partnerystę su šiais ekspertais. Jūs galėsite pardavinėti, o jie – mokyti.
Ko reikia norint pradėti nuosavą INFOVERSLĄ?
Geriau atkreipkite dėmesį į tai, ko NEREIKIA. Jums nereikia turėti penkių aukštųjų išsilavinimų, Jums nereikia būti kompiuterių guru, jums nereikalinga banko paskola! Tai ne nekilnojamojo turto rinka arba gamyba, kur reikalingas pradinis kapitalas. Jokios rizikos! Jums netgi nereikia išeiti iš savo darbo, bent tol, kol pajamos iš INFOVERSLO neviršija Jūsų dabartinių pajamų. Viskas, ko jums reikia – tai ENERGIJA.
Jūs nebūtinai turite turėti verslo kūrimo ir vystymo patirties. Jei to prireiks, mes išsamiai viską paaiškinsime.
Taigi jau šiais metais, Jūs turėsite savo INFOVERSLĄ, nešantį patrauklias pajamas.
Ne bloga dovana sau, tiesa?
Manote, kad dabar tam ne laikas?
Galvojate, kad kai tik susitvarkysite su Jus užgriuvusiais darbais, rasite laiko mokymams ir tada kursite verslą? Jūs rimtai? Nejau nepastebite, kad gyvenimo tempas vis spartėja, kad laiko lieka vis mažiau?
Kiek esate pasiryžęs dar prarasti pinigų beprasmiškai laukdami „geresnių laikų?“ Užteks laukti, kol aplinkybės susiklostys palankiausiai!Patys kurkite šias aplinkybes! Imkite galų gale savo gyvenimą ir savo likimą į pačių rankas! Niekas už Jus to nepadarys!
Jūsų gyvenimas iš karto ims keistis!
O Jei Jūs to bijote, geriau nepradėkite.
P.S. Jums nereikia žinoti daugiau, kad startuotumėte geriau!
Dabartinių Jūsų žinių labiau nei pakanka tam, kad pradėtumėte savo nuosavą, visavertį, pelningą INFOVERSLĄ.
Todėl užteks laukti, kol atskris burtininkas su malūnsparniu ir pripildys Jūsų kišenes pinigų. Tiesiog registruokitės dabar ir jau šiandien pradėkite keisti savo gyvenimą!
Kiek kainuoja seminaras?
Būtų geriau paklausti: „Kiek kainuoja mano nuosavas pelningas INFOVERSLAS?“. Bet dar svarbesnis yra kitas klausimas – kiek Jūs prarandate JAU DABAR, kiekvieną dieną, neturėdami INFOVERSLO? Kaip pavyzdį paimkime sumą, kurią generuoja paprasčiausias INFOVERSLAS (bent 10 000 lt per mėnesį), padalykime ją iš 30 mėnesio dienų, gausite tą sumą, kurios Jūs neuždirbote ir vakar, ir užvakar ir t.t.
  • Ankstesnių seminarų patirtis parodė, kad visi bilietai yra parduodami per pirmas dvi dienas nuo jų paskelbimo. Jei Jūs su mumis, pasirinkite Jums priimtiną dalyvavimo variantą nedelsdami: STANDARTGOLD ar PLATINUM
  • Tuo metu, kai tu mąstai, vietų skaičius salėje tirpsta. Paspausk mygtuką „registruotis dabar“ ir tavo gyvenimas ims keistis neįtikėtinai!
PranešėjasAlgirdas Karalius
Vieta: Vilnius
Data: 2012 gegužės 11, 12 - 13 d.
Laikas: penktadienį - 18:00 - 21:00, šeštadienį /sekmadienį - 10:00 - 17:00 val.
Trukmė: 3 val., 2x7val.
Investicija: STANDART - 99,-Lt , GOLD - 790,-Lt, PLATINUM - 1290,-Lt

Registracija čia...

1 komentaras:

  1. VISAS SKAITYKITE ŠIĄ TESTAMONĄ, KAIP GAUTI MANO PASKOLĄ IŠ TEISĖS IR PATIKĖTOS PASKOLOS ĮMONĖS. Mano vardas Kjerstin Lis, aš ieškojau paskolos savo skoloms padengti, visi, kuriuos sutikau, sukčiaujo ir pasiėmė pinigus, kol galiausiai sutikau poną Benjaminą. Breilis Lee Jis man suteikė 450 000,00 R paskolą. Jis padėjo ir kitiems mano kolegoms. Aš kalbu kaip laimingiausias žmogus visame plačiame pasaulyje šiandien ir pasakiau sau, kad bet kuris skolintojas, kuris gelbsti mano šeimą nuo mūsų blogos padėties, pasakysiu vardą visam pasauliui ir aš su džiaugsmu sakau, kad mano šeima grįžo į gera, nes man reikėjo paskolos, kad pradėčiau visą gyvenimą, nes esu vieniša mama su 3 vaikais ir visas pasaulis atrodė, kad ji kabojo ant manęs, kol turėjau galvoje, kad Dievas atsiuntė paskolos davėją, kuris pakeitė mano gyvenimą ir mano šeimos, skolinantis Dievą, ponas, Benjaminas, jis buvo Gelbėtojas, Dievo siųstas gelbėti mano šeimos, ir iš pradžių maniau, kad tai nebus įmanoma, kol negausiu paskolos, pakviečiau jį į savo šeimą. - viso vakarėlio, kurio jis neatsisakė, ir patarsiu kiekvienam, kuriam tikrai reikia paskolos, susisiekti su ponu Benjamin Breil Lee el. paštu (Lfdsloans@outlook.com), nes jis yra supratingiausias ir nuoširdžiausias paskolos davėjas. kada nors susitiko su rūpestinga širdimi. Jis nežino, kad aš tai darau, skleisdamas mano linkėjimą į mane, tačiau manau, kad turėčiau tuo pasidalinti su jumis, kad išvengtumėte sukčių. Prašau, saugokitės apsimetinėtojų ir susisiekite su tinkama paskolų bendrove el. Paštu per Lfdsloans @ outlook. com arba „WhatsApp“ + 1-989-394-3740. .

    AtsakytiPanaikinti