kovo 16, 2013

Audio knyga "7 sėkmės lydimų žmonių įpročiai"


Šie įpročiai - tai gyvenimo principai, kurių niekada iki galo neįmanoma išmokti, ir kuo daugiau mes juos įvaldome, tuo aiškiau suprantame, kiek dar daug liko išmokti...
Autorius savo gyvenimiškais pavyzdžiais ir įžvalgomis moko gyventi garbingai, oriai ir tarnaujant žmonėms. Jo aprašomi būties principai padeda prisitaikyti prie pokyčių, o iš jų kylanti išmintis skatina šiuose pokyčiuose ieškoti naujų galimybių. Ši audio programa mums duoda realią galimybę tobulėti ir keistis.
 
Stephen R. Covey - visame pasaulyje pripažintas valdymo ir vadovavimo specialistas, šeimos ugdymo ekspertas, mokytojas, organizacijų konsultantas bei knygų autorius. Organizacijas ir šeimas jie moko lyderiškumo meno ir gyventi pagal teisingus principus. Daktaras Covey Harvardo universitete įgijo magistro laispnį, o Brighamo Youngo universitete - daktaro lapsnį; šiame universitete jis vėliau buvo organizacijų funkcionavimo ir verslo vadybos profesorius, taip pat universiteto ryšių su visuomene direktorius ir prezidento padėjėjas.
 
S. Covey teigia, kad sėkmė, tai nėra atsitiktinumas. Sėkmė priklauso nuo mūsų charakterio. O kas formuoja mūsų charakterį? Įpročiai - kokie įpročiai toks ir charakteris.
 
Pirma Jūs gausite atsakymą ko nereikia tikėtis iš šios programos. Jei jūs tikitės greito problemų sprendimo, paremto, šiuo metu labai paplitusiomis manipuliacinėmis technikomis, tai ši audio programa tikrai ne Jums. Ši programa tai evoliucijos procesas, čia Jūs susipažinsite su fundamentaliais, neginčijamais principais, kuriuos išugdžius ir pritaikius savo gyvenime, jūs sulauksite stulbinančių rezultatų. Remiantis daktaro S.R. Covey filosofija jūs:
  • Įgausite daugiau pasitikėjimo savo jėgomis.
  • Pagerinsite santykius su aplinkiniais.
  • Išmoksite daryti įtaką aplinkiniams, motyvuoti savo šeimos narius, bendruomenės narius, kolektyvą.
  • Gilinantis į šią programą Jūsų gyvenime atsiras daugiau kūrybingumo, nuotykių.
Svarbu pasakyti tai, kad ši audio programa ir joje dėstoma medžiaga tinka visiems:
  • Sutuoktiniams, norintiems susikurti gerus santykius.
  • Tėvams auginantiems vaikus.
  • Įmonių vadovams, darbuotojams siekiantiems ilgalaikių tikslų. 
Žinoma, tam, kad Jūsų gyvenime atsirastų  pokyčiai neužtenka tik išklausyti šią audio programą. Ši programa nėra burtų lazdelė, kuri iš esmės pakeis Jūsų gyvenimą. Tam, kad rezultatai atsirastų Jūsų gyvenime prireiks nuoširdžių Jūsų pastangų ir atkaklaus darbo su savimi. Bet  S.R. Covey pažada: "Laikas sugaištas šių įpročių ugdymui Jums su kaupu atsipirks"
 
Keli patarimai, ką daryti išklausius programos "7 sėkmės lydimų žmonių įpročiai":
  1. Pirma supraskite ir įsigilinkite į šią programą. Nuolat grįžkite prie jos ir pamąstykite apie išdėstyta medžiagą: "Kaip tai susiję su Jūsų gyvenimu?
  2. Nuoširdžiai taikykite, suprastus ir įsisavintus dalykus. Būkite kūrybingi. Tai padės Jums geriau suprasti šių dėsnių naudą ir siekti efektyvumo asmeniniame ir profesiniame gyvenime.
  3. Dalinkitės šia informacija su aplinkiniais, šeimos nariais, kolegomis, bendruomenių nariais. Mokykite kitus. Tai Jus įpareigos ir pačius atsakingiau pažvelgti į šią programą ir vadovautis 7 sėkmės lydimų žmonių įpročiais.
Gero klausymo ir efektyvaus pritaikymo!
CD įsigyti galite čia...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą