kovo 24, 2012

Kodėl protingi žmonės asocijuojasi su skurdu, o kvailiai - su turtu?

Labai dažnai žmogus, besivaikantis tik aukšto statuso ir pinigų, pasijaučia turtingu tik gyvenimo pabaigoje - prieš mirtį. Turtingas ar vargšas - tai tik mūsų vidinė būsena, o ne pinigų kiekis banko sąskaitoje. Netgi labai turtingi žmonės nuolat mato dar turtingesnius už save, ir tai tarsi varžybos, kur varžomasi dėl pačio turtingiausio numirėlio kapinėse...Tokie žmonės aukoja savo gyvenimą nuolat siekdami turto ir manydami, kad tik tada kai to pasieks, bus laimingi.
Darius Radkevičius, populiarių knygų autorius, verslo konsultantas ir tiesiog labai įdomus žmogus, teigia:
„Daugelis žmonių yra taip stipriai įstrigę prie finansinių rezultatų, kad nuvertina asmeninę transformaciją, pokytį, lėliukės virtimą drugeliu, o juk tai iš tikrųjų ir yra mūsų gyvenimas. Svarbu suvokti ir suprasti savo galutinius tikslus ir judėti jų kaip švyturio, kryptimi. Bet jei pats tikslo siekimo procesas yra žalingas, tai ar tikslas gali būti savaime vertingas? Daugelis eikvoja savo gyvenimą gaudydami turto šešėlį, prilygindami turtą laimei. Su dideliais pinigais galima pasiekti geresnį gyvenimo lygi, bet tuo pat metu neturėti paties gyvenimo.“
Taigi protingi žmonės žino, kad neverta vaikytis vien materialių dalykų. Daug svarbiau - vidinė ramybė, harmonija, dvasingumas, tobulėjimas, meilė, o viso to siekiant - daug lengviau įveikiamos baimės, pasiekiami tikslai, turtas ir laimė.
Kaip to pasiekti? Tai ir dar daugiau galėsite sužinoti Dariaus Radkevičiaus seminaruose „Verslo paslapčių raktai“ Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose.
Jei turite idėją, bet trūksta drąsos, arba nežinote, kaip ją realizuoti, jei "pavargote arti" ir ieškote kito kelio, ir net jei Jums viskas gerai, bet norite tiesiog pabendrauti ar gauti naujų idėjų, šis seminaras skirtas būtent Jums!
Daugiau apie seminarą skaitykite čia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą