gruodžio 17, 2015

Kodėl seminarai padeda (ne)visiems?

Sveiki,
Daugelis žmonių susimąsto apie tai, kad jie galėtų turėti geresnius santykius, turėti daugiau pinigų, atrasti daugiau laisvo laiko ir jį skirti mylimiems žmonėms ir pan. Kaip atsakymą dažnai gauname pasiūlymą paskaityti saviugdos knygąpaklausyti mokymų programos ar apsilankyti seminare.
 Jūs jau tikriausiai ir iš mūsų gavote pasiūlymą atsisiųsti nemokamai T. Harv Ekerio knygutę "Užprogramuokite save sėkmei"?
Aptarkime kelis sekančius klausimus: 
  • Ar Jūs ją tikrai atsisiuntėte? - Jei taip - sveikiname, tai dar vienas įrodymas, kad Jūs pastebite gyvenimo teikiamas galimybes ir žinote, kad savo šansą reikia išnaudoti!
  • Ar Jūs ją perskaitėte? - Jei taip, tai duokite 5 (duokite penkis), jūs esate vienas iš nedaugelio, kurie atsisiuntę nemokamą knygą dar ją ir perskaito!
  • Ar pritaikėte kas ten parašyta, ar pasinaudojote T. Harv ekerio patarimais? - Jei taip, tai Jūsų net nebereikia sveikinti, Jus jau apdovanojo pats gyvenimas ir neabejoju, kad mes susitiksime seminare "Milijonieriaus Mąstymas" - ten juk buvo toks patarimas ;)
Deja daugelis žmonių susiduria su tuo, kad perskaito begalę knygų, aplanko daug seminarų ir vistiek nepasiekia savo trokštamo rezultato. Blogiausia yra tai, kad tada susiformuoja įsitikinimai, kad knygos, audio programos ir seminarai neveikia, ten yra aprašytos neveikiančios sistemos ir jos negali nieko pakeisti. 

Kodėl seminarai ir  knygos padeda (ne)visiems? 

Problema slypi ne tame, kad seminarai ar knygos moko to kas neveikia, o tame, kad tai nėra taikoma!
DOVANOJAME JUMS ~17 min video!
Šiame video:
  • Susipažinsi su lengviausia bei efektyviausia pasaulyje finansų valdymo sistema.
  • Pamatysi, kad sistemą galima pritaikyti bet kokiai pinigų sumai.
  • Sužinosi dažniausiai pasitaikančias klaidas kaip yra iškreipiama sistema.
  • Pagrindinę priežastį, kodėl žmonės daro klaidas taikydami sistemą.
  • Sužinosi būdą, kaip sistemą 100% pritaikyti savo gyvenime.
Kaip Jums? Ar Jūs esate iš tų žmonių, kuriems gerai sekasi naudingas žinias pritaikyti savo gyvenime? Mes manome, kad taip, priešingu atveju Jūs neskaitytumėte šių eilučių ;)
Todėl Jums drąsiai galime priminti ir prnešti keletą naujienų:
  1. Pati geriausiai DOVANA Jums ir Jūsų artimiesiems yra bilietas į seminarą "Milijoneriaus Mąstymas"
  2. Po Kalėdų bilietai pabrangs, todėl pats geriausias laikas įsigyti bilietus yra DABAR!
  3. NAUJIENA! Swed Banko klientai dalį bilieto kainos gali apmokėti e-taškais!Pasinaudokite šiuo pasiūlymu, nes e-taškų kiekis ribotas!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą