gruodžio 30, 2015

Pasinerk į Gimęs nugalėti procesą!




 Yra parašyta šimtai tūkstančių knygų, kaip pagerinti savo gyvenimo kokybę, susikurti daugiau finansinės gerovės, puoselėti geresnius santykius, turėti daugiau draugų, pasiekti karjeros aukštumų. Deja daugelis nupirktų knygų taip ir lieka stovėti lentynuose ir tik nedidelė dalis jų yra perskaitoma. O tik labai maža dalis žmonių ne tik perskaito, bet ir pritaiko tai, kas yra parašyta.
Juk negali būti taip, kad visi žmonės yra blogi. Problema slypi tame, kad norint jog žmonės imtųsi veiksmų yra reikalingos tam tikros sąlygos ir deja ne visada jos yra sukuriamos natūraliai.
Norite pasiekti rezultatų? Jums reikia:
  1. Asmeninio spaudimo ir motyvacijos.
  2. Artimų žmonių spaudimo ir motyvacijos.
  3. Visuomenės spaudimo ir motyvacijos.
  knygoje "Gimęs nugalėti", autorius labai aiškiai pasidalino savo gyvenimo patirtimi ir pagrindiniais principais, kaip pasiekti tai, ko nori. Gera žinia yra ta, kad tai yra pasiekiama ir pritaikoma kiekvienam. Jei Zigas tai padarė – galite ir Jūs! :)
Zig Ziglar
Belieka tik pritaikyti knygoje aprašytus dėsnius savo gyvenime! 
Kaip tai geriausia padaryti?
Ar Jūs pastebėjote, kad kai kas nors yra daroma bendraminčių rate, tai pavyksta daug greičiau ir daug lengviau? O gal Jums teko imtis veiksmų ir susimauti? 99% suaugusių žmonių patyrę nesėkmę ir negavę aplinkinių paskatinimo atsisako savo tikslo ir susitaiko su esama padėtimi.
 Ar žinote, kad čempionai praktikuoja skatinantį grįžtamąjį ryšį? Tai leidžia jiems lengviau atsigauti po nesėkmių ir imtis tolimesnių veiksmų!



Remadamiesi Zig Ziglar patirtimi ir jo siūlomais metodais bei pricipais mes sukūrėme programą, kurioje paliesime tokias Tavo gyvenimo sritis:
  • Ką Tau reiškia būti nugalėtoju?
  • Kodėl Tau reikia pasiekti tikslų?
  • Kas suteikia Jums galios?
  • Kieno Jūs galite paprašyti patarimų?
  • Išmoksime veikti ir nesibaiminti dėl rezultatų.
  • Treniruosime pozytyvų mąstymą.
  • Kaip nugalėti versle.
  • ir dar daugiau...
Kaip viskas vyksta?
  1. Tam, kad susikurti reikiamą aplinką Tu privalai prisijungti prie bendraminčių kompanijos. Tai padaryti gali dabar, tieisiog užsisakydamas šią programą.
  2. Tada reikia sukurti aiškią tobulėjimo strategiją ir veiksmų planą.Tai mes padarysime pirmojo vebinaro metu.
  3. Žingsnis po žingsnio taikyti tai, kas Tave veda tikslo link.
  4. Gauti spaudimą, paskatinimą ir grįtamajį ryšį.
Visa tai tu gausi dalyvaudamas transformacinėje programoje "Pasinerk į Gimęs Nugalėti procesą".
Programa vyks internetu. Kas vakarą Tu gausi nuorodą, kur galėsi tiesiogiai prisijungti ir dalyvauti interaktyviame vebinare. Po vebinaro gausi užduotis, kurias privalėsi atlikti. Sekančio vebinaro metu galėsi gauti grįžtamąjį ryšį, spaudimą ir paskatinimą. Neliks jokių pasiteisinimų, nes neatlikus užduoties, daugiau nei vieną kartą, Tu būsi pašalintas iš programos.
Ar nori leisti savo nugalėtojui atsiverti? Registruokis DABAR!
D.Ū.K.
"Kas bus jei nagalėsiu prisijungti prie vebinaro nuodytu laiku?" - Nieko tokio, iš karto po vebinaro Tu gausi vaizdo įrašo nuorodą į savo el.paštą ir visą reikiamą informaciją užduočiai atlikti.
"Kaip patikrinsite ar aš atlikau užduotį" - Užduoties atlikimo ataskaitomis (kurios neatims daug laiko) reikės dalintis FB uždaroje grupėje.
"Ar aš galėsiu pasakyti, kad užduotį atlikau, nors realiai jos neatliksiu"  - Taip. Kai kurios užduotys bus tokios, kuriuose galėsime matyti ar užduotis realiai atlikta ar ne. Kitos užduotys bus, deja asmeniškos. Todėl ar Jūs jas padarėte ar ne mes patikrinti negalėsime. Bet Jūs galite apgauti tik vieną vienintelį žmogų – save :) Šią programą mes sukūrėme Jums! Todėl mes padarėme viską, kad Jūs užduotis atliktumėte. Jums reikia tik apsispręsti ir dalyvauti.
"Ar programa padės man pasiekti geresnių rezultatų darbe" - Taip.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą