sausio 19, 2016

Koks jūsų finansinis projektas?

MMI

Sveiki,

Dažnai girdime sakant: "Pradėjau uždirbti daugiau, bet sąskaita vis tiek tuščia", "Kur beeičiau, visur moka tik minimalų atlyginimą", "Mano išlaidos visada viršyja pajamas" ir panašiai...

Kokia suma nurodyta jūsų finansiniame projekte? 

Tą galima pamatyti iš jūsų veiklos rezultatų: sąskaitos banke, pajamų, bendros nuosavybės vertės, kitų rodiklių. Ar esate taupūs? Ar jūsų pajamos pastovios? Ar pinigai pas jus ateina lengvai? Ar turite verslą, ar esate samdomi darbuotojai? Ar ilgai dirbate vienoje įmonėje, ar dažnai keičiate darbą?

Daugelis žmonių tiki, kad viskas mūsų gyvenime priklauso nuo mūsų pasirinkimų. Galite rinktis gilintis į pardavimo subtilybes, studijuoti rinkodarą, derybų meną ir vadybą. Galite tapti nekilnojamo turto ar akcijų rinkos ekspertais. Tai yra geri darbo įrankiai. Tačiau jie tampa nieko verti be vidinės "įrankių dėžės" - jūsų vidinio finansinio projekto. Jūsų nustatytas finansinis projektas jus persekioja visą gyvenimą, kol jo sąmoningai nepakeičiate. Nes patys nesuprantame, kodėl dažniausiai elgiamės veikdami automatinės tėvų, senelių ir aplinkos mums įdiegtos programos, glūdinčios pasąmonėje.

Tačiau pažadinę sąmonę, galite pasikeisti. Galite išmokti adekvačiai reaguoti į situacijas ir išnaudoti visą kūrybinį potencialą. Galite padidinti savo vidinį finansinį projektą du, tris, dešmt kartų... Sumos čia nėra svarbu. Svarbu kita: ar jūs tikrai išnaudojate visą savo finansinį potencialą?

Kaip pakeisti savo finansinį projektą? Kaip išnaudoti savo potencialą? 

Tai yra 3 dienų seminaro "Milijonieriaus mąstymas" tema. Transformacinis seminaras - vėl Lietuvoje 2016 m. kovo 4-6 dienomis Compensa koncertų salėje!


REGISTRUOTIS


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą