sausio 29, 2016

Tai kokia iš tiesų turėtų būti seminaro "Milijonieriaus Mąstymas" kaina?

Arba kokią investicinę grąžą gavo Žilvinas Butkečius, investavęs į save ir apsilankęs seminare "Milijonieriaus mąstymas" 2014 metais?

Pamatęs žemiau esantį video pagalvojau: „Oho, ką mes po velnių darome? Tiek vertės atiduodame beveik už dyką!“ 
Šis straipsnis paremtas tik matematiniais faktais iš Žilvino nuoširdaus  video. Taigi, jei jūs norite suprasti, kiek iš tiesų vertas seminaras „Milijonieriaus mąstymas“  ir abejojate ar jis jums atsipirks, skaitykite toliau.
Pastaba: Skaičiai dėl paprastesnio skaičiavimo yra suapvalinti į pesimistinę pusę, Žilvino frazės pateiktos apibendrintai.
Žilvinas: Prieš seminarą „Milijonieriaus Mąstymas“ mano pasyvios pajamos  siekė 1000 Eur”.
Minėto seminaro unikalumas ir išskirtinumas yra tai, kad šio seminaro metu jūs išmokstate atlikti veiksmus, kurie duoda rezultatus. Daugelis žmonių visą gyvenimą taip ir lieka pasiteisinimuose: „Aš perskaičiau daug knygų, turiu daug žinių, bet man nesiseka“. Sėkmė čia niekuo dėta.  Jie tiesiog nesiima veiksmų.
 Žilvinas:  Dabar mano pasyvios pajamos yra 3000  Eur per mėnesį. Didžioji dalis pajamų yra susijusi tuo, kad aš dariau veiksmus, kuriuos išmokau „Milijonieriaus mąstymo“ metu.
Štai faktai, pagrįsti skaičiais. Nuo pirmo seminaro, kuriame ir dalyvavo mūsų istorijos herojus Žilvinas, praėjo 14 mėnesių. Diddžiąją dalį, galvojant labai pesimistiškai, (nes Žilvinas juk ir taip turėjo pasyvių pajamų) jis vienu ar kitu atveju būtų padidinęs, bet tarkime, kad 20% jo pajamų yra “Milijonieriaus Mąstymo“ nuopelnas. Sakėme, kad žiūrėsime pesimistiškai, nes 20%, nėra didžioji dalis.
Skaičiuojant labai suapvalintai, Žilvino pajamos per 14 mėnesių padidėjo 2000 Eurų. T.y. maždaug 140 Eur per mėnesį. Palikime prielaidą, kad pajamų augimas vyko vienodais žingsniais kiekvieną mėnesį. Tai reiškia, kad kiekvieną mėnesį po 28 Eur daugiau… Jei patikrinote šį skaičiavimą, matote, kad tai vėl pesimistinis apvalinimas  :)
Paskaičiuokime, kiek daugiau  pasyvių pajamų Žilvinas gavo per 14 mėnesių.  Pirma mėnesį 28 Eur, antrą - 56 Eur, trečią - 84 Eur, ketvirtą - 112 Eur ir t.t. Viso suma - 2940 Eur.
Kiek Žilvinas mokėjo už seminarą? Nežinome…, tai buvo senai ir netiesa :). Tiesiog  paiimkime dabartinę seminaro kainą ir paskaičiuokime, kokią metinę grąžą gavo Žilvinas.
Dabar GENERAL bilietas kainuoja 149 Eur. Vasario 1 d. brangs! Po 12 mėnesių Žilvino suma pagal mūsų pesimistinius skaičiavimus buvo 2184 EUR. Taigi, kokia Žilvino investicinė grąža į save, neįvertinus to, kaip pasikeitė jo paties vertė, neįvertinus kitų gyvenimo faktorių ir kitų, ne pasyvių pajamų ir taip pat kad buvo "gerų mėnesių":  2184 (pajamų padidėjimą) / 149 (seminaro kainos) * 100 (verčiame procentais) = 1465% grąža.
Taigi, tam, kad seminaras atsipirktų per metus, būtų sąžininga įkainoti jį 2184 EUR.
Ir vėl mes skaičiavme pesimistiškai…
Ar Jūs investuomėte į verslą, kuris duoda tokią metinę grąžą? Ar Jūs pirktumėte tokias akcijas, jei galėtumėte tikėtis tokio prieaugio arba dividendų? Deja, dažnai žmonės ieško toli, o nepastebi, kas yra šalia. Ką Jūs matote kiekvieną rytą veidrodyje? Tai esate Jūs! Jūs esate tas verslas, ta akcija, kuri gali duoti tokią ir didesnią grąžą, tik reikia nepamiršti: tiek į verslą, tiek į akciją reikia investuoti, todėl rinkitės saugias ir patikimas investicijas - investuokite į save.
Kiekvienas iš Jūsų gali turėti Žilvino istoriją. Ji gali būti paremta kitokiais skaičiais, didesniais ar mažesniais, bet vienas dalykas yra aiškus: Tai yra garantuota investicija!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą